Sunday school

Sunday school is een sociaal project voor kinderen uit het dorpje Bug Bug, gericht op onderwijs, cultuur en welzijn. Iedere zondag komen de kinderen bij elkaar in het schooltje om lessen te volgen zoals Engels en Balinees dansen. Als bezoeker van ons resort kunt u het project ondersteunen, door geld, kleding of spullen te doneren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld Engelse les te geven.

Rijsttafel
Cooking class

In onze ‘Cooking class’ kookt u zelf authentieke Balinese en Indonesische gerechten. U kiest zelf de gerechten die u wilt bereiden. Onze koks leren u alles over de bereiding, in het restaurant van ons resort. Deze ervaring brengt u nog dichter bij het echte Balinese leven. Let op: wij vragen u om 3 dagen vooraf te boeken.

Chocolaterie en zeepatelier

Vlakbij het resort vindt u een chocolaterie en zeepatelier. Hier worden diverse soorten chocola en zeepjes op ambachtelijke wijze gemaakt. Natuurlijk kunt u de chocolaatjes ook even proeven. De chocolade en zeep zijn ook te koop, als souvenir of lekker voor uzelf. Vlakbij vindt u ook twee schommels, die onder de toeristen ‘big swing’ worden genoemd.