Genieten met het hele gezin

Bugbug Beach Resort is een heerlijke bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Het resort is kleinschalig, overzichtelijk en onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Onze bungalows zijn modern en comfortabel ingericht, van alle gemakken voorzien. Geniet van de rust en ruimte op het resort. Zoek ontspanning en vertier in ons zwembad of trek erop uit om Bali en Indonesië verder te ontdekken.

Even tot rust komen

Bugbug beach resort is bij uitstek geschikt voor gasten die op zoek zijn naar rust en ontspanning. De kleinschaligheid van het resort, in combinatie met het authentieke Balinese leven en de kalmerende omgeving, zorgt voor een prettige, relaxte sfeer. Daarbij zijn onze bungalows comfortabel, volledig uitgerust en geschikt voor mindervaliden. Daarmee zijn we ook voor oudere mensen een aangename vakantiebestemming.

Ideaal voor doorreizen

Bent u aan het rondreizen in Indonesië, dan zijn we voor u een leuke, mooie tussenstop middenin het echte Bali. Bugbug Beach Resort is gelegen aan de kust, in het zuidoosten van Bali. Vanaf hier stapt u gemakkelijk op de boot om bijvoorbeeld naar de Gili – eilanden of Lombok af te reizen.