Duiken en snorkelen

Op ongeveer 10 minuten rijden vanaf ons resort vindt u het stadje Candidasa, een bekende toeristische bestemming. Hier zijn (Nederlandse) duikscholen gevestigd die u meenemen naar een van de mooiste duikomgevingen van de wereld. Duik bijvoorbeeld door de romp van een gezonken oorlogsschip. Boeken kunt u via ons doen. Liever snorkelen? Dat kan bijvoorbeeld op White sand beach, maar wij vertellen u ook graag over andere mooie onderwaterplekken.

Surfen, raften en paragliden

Houdt u van surfen? Bali staat bekend om de goede golven, het gehele jaar door. Virgin Beach is daarvoor de plek waar u moet zijn. Het is ook mogelijk om lessen te volgen, maar er zijn nog meer avontuurlijke activiteiten te doen, zoals raften of paragliding. Vlieg boven het landschap van Bali en land voor ons resort op het strand. Wij helpen u graag verder met het boeken van deze activiteiten.

Zwemmen met dolfijnen of roggen

Zwemmen met dolfijnen is een onvergetelijke ervaring. Minder bekend, maar ook bijzonder, is zwemmen met roggen. Roggen hebben een spanwijdte van 1,5 tot 2 meter en dat maakt indruk. Beide activiteiten doet u vanaf Serangan Island, in het zuiden van Bali, op ongeveer 45 minuten rijden van ons resort. U kunt via ons boeken.

Pulau Serangan