Wandelingen

Bugbug Beach Resort organiseert wandelingen om vanaf het resort de omgeving te verkennen. Tijdens de 3 uur durende wandeling ‘Kampoeng’ verkent u het landelijke leven in het dorpje Bugbug. Onder de begeleiding van een gids leert u het echte Balinese leven kennen. U kunt de wandeling combineren met een langere tracking door de natuur van Bali.

Boottrip met de lokale visser

Een van de lokale vissers neemt u mee op een boottrip naar enkele mooie plekjes van Bali. Hij is een echte Balinees die goed Engels spreekt en u veel kan vertellen over het Balinese leven en de omgeving. Tijdens de trip heeft u ook de mogelijkheid om te snorkelen.

De Gili - eilanden en Lombok

Drie kleine, paradijselijke eilanden, vlak voor de kust van Lombok, vormen samen de Gili – eilanden. Geniet van de mooie witte stranden, relaxte sfeer en de rust, want op de eilanden is geen verkeer. U kunt de eilanden verkennen met de fiets of paard en wagen. Vanaf Bugbug vaart u in ongeveer een uurtje tijd naar de Gili – eilanden en Lombok. Qua grootte is Lombok vergelijkbaar met Bali, maar op het gebied van cultuur en natuur zijn er duidelijke verschillen.

Gili Eilanden
Olifanten
Wat nog meer?

U heeft nog meer mogelijkheden, deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Vlindertuin
  • Reptielenpark
  • Vogelpark
  • Dierentuin
  • Tocht met olifanten

Heeft u vragen of wilt u een activiteit boeken? Wij helpen u graag.