Authentiek, met passie bereid

In ons restaurant maakt u kennis met de Indonesische en Balinese keuken. Wij serveren authentieke Aziatische gerechten, liefdevol bereid met verse ingrediënten, door onze eigen koks. Liever een gerecht uit de Westerse keuken? Ook die vindt u op onze kaart, evenals een grote hoeveelheid vegetarische gerechten. Voor een goede indruk van de menukaart kunt u door de foto’s bladeren.

Toegankelijk en betaalbaar

Ons restaurant is de gehele dag geopend, voor ontbijt, lunch en diner, vanaf 8 uur ’s ochtends. De prijzen variëren van 2 euro voor kleine gerechten tot 8 euro voor sommige hoofdgerechten. Reserveren is niet nodig, voor onze gasten is er altijd een plekje vrij. Heeft u speciale wensen? Gaat u op dagtrip en wilt u een lunchpakketje meenemen? Laat het ons even weten, alles is mogelijk.

Ontbijt of maaltijd in eigen bungalow

Liever ontbijten in uw eigen bungalow? Wij serveren het ontbijt binnen of op uw terras, op het door u gewenste tijdstip. Dat geldt ook voor lunchen of dineren, alles is mogelijk. Geef het vooraf even aan ons door, en dan wordt alles in orde gemaakt.